WordPress updates

Wij zorgen er voor dat alle updates worden doorgevoerd naar de meest geschikte versie voor uw WordPress website.
webconfident webdesign team

Is dat belangrijk?

Bij het onderhouden van een WordPress website is het van belang dat alle onderdelen van een website ook daadwerkelijk up-to-date blijven. Zo worden er regelmatig nieuwe versies uitgerold van plug-ins thema’s en WordPress zelf.

WordPress website niet up-to-date?

Op het moment dat de updates niet worden uitgevoerd kunnen er zich een aantal situaties voordoen.

1. Een onveilige WordPress website
Wanneer bijvoorbeeld een plug-in of thema een nieuwe versie uitbrengt van hun software kan een onveilige versie de oorzaak hebben. Dit kan zorgen voor problemen op het gebied van functionaliteit en geeft hackers de gelegenheid uw website te beïnvloeden.

2. Missende ondersteuningen
Op het moment dat er een nieuwe versie van een plug-in word uitgebracht, en deze alleen werkt met de allernieuwste WordPress versie zal dit leiden tot uitval van functies.

3. Bugs
Ook worden er nieuwe versies uitgebracht naar aanleiding van een bug. Een bug kan zich voordoen bij kleine functionaliteiten (bijv. een knop die niet mooi uitlijnt) maar dit kan ook bij hele essentiële functionaliteiten waardoor uw leads het contact formulier niet meer kunnen gebruiken.

4. Performance
SEO en snelheidprestaties worden verbeterd door een update. Dit kan bijvoorbeeld doordat een plug-in ontwikkelaar de structuur van de plug-in aanpast waardoor Google deze content beter kan indexeren.

De laadsnelheid van uw website zou verbeterd kunnen worden doordat een plug-in ontwikkelaar minder externe bestanden aan hoeft te roepen.

Altijd de nieuwste WordPress updates?

U herkent dit vast ook wel, de allernieuwste iOS of Android update is uitgebracht en deze heeft u direct uitgevoerd op uw telefoon. Al snel is alles anders en duiken er een aantal bugs op “had ik nog maar even gewacht op de bug fixes” denkt u bij uzelf.

Binnen uw WordPress website is dit niet heel anders. Op het moment dat WordPress bijvoorbeeld een compleet nieuwe versie uitbrengt zullen we deze update niet direct uitvoeren, maar lezen we ons goed in op de nieuwe functionaliteiten en houden we de bug reports goed in de gaten. Wanneer er een nieuwe verbeterde versie is waar deze kinderziektes zijn opgelost, updaten we de website pas naar de nieuwe en stabiele versie.

Neem contact met ons op!

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
webconfident wordpress en maatwerk weboplossingen
webconfident blue sun 1

Volg ons ook