Uw gratis website scan

Bij het uitvoeren van de website scan zullen wij uw website grondig onderzoeken om uw daarna passend advies te kunnen geven over hoe wij uw website kunnen converteren naar een conversie machine.

webconfident blue sun 1
webconfident wordpress en maatwerk weboplossingen3

Uw gratis website scan

Bij het uitvoeren van de website scan zullen wij uw website grondig onderzoeken om uw daarna passend advies te kunnen geven over hoe wij uw website kunnen converteren naar een conversie machine.

Wat gaan wij doen?

Wanneer wij uw inzending hebben ontvangen zullen we uw website op verschillende facetten controleren die van belang zijn voor een professionele website. De resultaten krijgt u per mail van ons toegestuurd met een persoonlijke opmerkingen over de huidige situatie.

1. Technische structuur

Er zal een scan de performance van de technische structuur van uw website doorlopen. Dit kan namelijk uw website aanzienlijk vertragen en verhinderen van de zichtbaarheid.

2. Laadtijd

Een van de belangrijkste elementen van uw website is de laadtijd. Het verbeteren van uw laadtijd met 0,1 s kan de conversieratio’s met 8% verhogen.

3. Veiligheid

Uw website zal gecontroleerd worden op versies die een potentieel gevaar kunnen betekenen. Denk hierbij aan verouderde plug-ins en/of software waarop de website draait.

4. Usability

Wordt uw website op de juiste manier weergegeven op elk apparaat? Dit is één van de grootste problemen die over het hoofd gezien wordt tijdens de realisatie. Wij brengen dit in kaart!

5. Zoekmachine optimalisatie

Hoe zichtbaar is uw onderneming op het internet? Een lastige vraag maar toch zeker niet onbelangrijk. Wij gebruiken in dit onderzoek de handelsnaam en gaan opzoek voor u als website-eigenaar.

6. Advies op maat

Na afloop van de scan zal er advies op maat gegeven worden over de huidige situatie. Dit kan variëren van tips tot sterke aanbevelingen om uw website beter te doen laten converteren. Hiermee helpen wij als WebConfident samen met u, uw onderneming naar het volgende niveau.

Neem persoonlijk contact op.

pieter speksnijder praatjesmaker

Praatjesmaker

Pieter Speksnijder

Graag wil ik u informeren over alles wat wij voor uw business kunnen betekenen in een persoonlijk gesprek. Ik van WebConfident ben apetrots op ons werk!

Creatief brein

Jonathan van der Maas

Wij realiseren uw business ideeën. Hierbij zorg ik er voor dat de eindgebruiker dit net zo’n goed idee vind als uzelf.

Programmeer nerd

Simon Doornenbal

Passie voor het programmeren van applicaties die uw bedrijf naar een hoger niveau brengen!